Golvläggare i Färentuna - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Färentuna

Annons:
I staden Färentuna finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Färentuna som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Färentuna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Färentuna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Färentuna företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Färentuna som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Färentuna

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Färentuna vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Åkersberga Golv & Kakel
Frälsegårdsv. 16
179 97 FÄRENTUNA


Kent Sahlström Målarkåren KB
Ölstaholm
179 98 Färentuna

Annons:


Fakta om Färentuna - golvlaggare.eu

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Pris på golvläggning i Färentuna

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Färentuna varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Färentuna arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Färentuna.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Färentuna rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.