Golvläggare i Enskededalen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Enskededalen

Annons:
I staden Enskededalen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Enskededalen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Enskededalen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Enskededalen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Enskededalen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Enskededalen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Enskededalen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Enskededalen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

A&G Entreprenad AB
Grusåsgränd 104
121 30 Enskededalen


K Packalen
Täppgränd 6
121 33 ENSKEDEDALEN


M M&H N Konsult AB
Grusåsgränd 11
121 30 Enskededalen


A.J Stenmontering AB
Åstorpsringen 39
121 31 ENSKEDEDALEN

Annons:


Fakta om Enskededalen - golvlaggare.eu

Enskededalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Enskededalen består huvudsakligen av småhus som byggdes som en trädgårdsstad på 1920-talet. Området ingick till en början i stadsdelen Gamla Enskede, där Stockholms första trädgårdsstad ("Enskede trädgårdsstad") började anläggas 1909.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 2253, år 2007

Pris på golvläggning i Enskededalen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Enskededalen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Enskededalen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Enskededalen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Enskededalen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.