Golvläggare i Enskede - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Enskede

Annons:
I staden Enskede finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Enskede som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Enskede.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Enskede hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Enskede företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Enskede som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Enskede

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Enskede vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Enskede Parkett & Kakel AB
Sandsborgsv. 48
122 33 Enskede


Badrumsverket AB
Kaggeholmsv. 68
122 60 Enskede


Creativ Plattsättning i Stockholm AB
Lingv. 67
122 40 Enskede


Lindbloms Golv AB, V
Munksjöv. 21
122 42 Enskede


Eddi Golv
Nynäsv. 301
122 34 ENSKEDE


Bra Golv Skandinavien AB
Bollstav. 19
122 41 ENSKEDE


JM Golvservice
Sockenv. 364
122 63 ENSKEDE

Annons:


Fakta om Enskede - golvlaggare.eu

Enskede är en postort i Söderort inom Stockholms kommun. Den inrättades redan 1910 i det som då var Brännkyrka kommun, och dess utsträckning har ändrats många gånger. Orter som Bagarmossen, Sköndal, Johanneshov och Årsta ingick ursprungligen i Enskede, men är nu egna postorter.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Enskede

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Enskede varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Enskede arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Enskede.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Enskede rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.