Golvläggare i Ekerö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ekerö

Annons:
I staden Ekerö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ekerö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ekerö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ekerö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ekerö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ekerö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ekerö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ekerö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Winema AB
Tegelbruksv. 6
178 30 EKERÖ


Vasastadens Golv AB
Sjöängsv. 4
178 32 EKERÖ


Ekerö Golvinteriör AB
Allév. 18
178 52 EKERÖ


Strega HB
Herredagsv. 10 B
178 51 Ekerö

Annons:


Fakta om Ekerö - golvlaggare.eu

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Pris på golvläggning i Ekerö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ekerö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ekerö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ekerö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ekerö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.