Golvläggare i Edsbro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Edsbro

Annons:
I staden Edsbro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Edsbro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Edsbro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Edsbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Edsbro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Edsbro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Edsbro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Edsbro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Pålgårds Åkeri AB
Åsbyv. 22
EDSBRO

Annons:


Fakta om Edsbro - golvlaggare.eu

Edsbro är en tätort i Norrtälje kommun, och kyrkbyn i Edsbro socken. Edsbro är en gammal bruksort, här fanns ett vallonbruk med masugn och klensmedja. Ruinerna efter dessa är välbevarade.

Yta: 82,35 hektar
Invånarantal: 488, år 2010

Pris på golvläggning i Edsbro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Edsbro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Edsbro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Edsbro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Edsbro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.