Golvläggare i Djursholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Djursholm

Annons:
I staden Djursholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Djursholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Djursholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Djursholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Djursholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Djursholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Djursholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Djursholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hans Edin Media AB
Ekeby Skogsv. 19
182 55 DJURSHOLM


M C Liljeqvist AB
Fenjav. 4
182 55 DJURSHOLM

Annons:


Fakta om Djursholm - golvlaggare.eu

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på golvläggning i Djursholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Djursholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Djursholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Djursholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Djursholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.