Golvläggare i Djurhamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Djurhamn

Annons:
I staden Djurhamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Djurhamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Djurhamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Djurhamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Djurhamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Djurhamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Djurhamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Djurhamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Davrins Måleri
Fjällsviksv. 5
139 74 DJURHAMN


Jp Holmér
070 - 491 70 71Bourelius Bygg & Inredning
Barnviks Byv. 24
139 72 DJURHAMN


EngeströmS Transport
Sollenkrokav. 211
139 74 DJURHAMN

Annons:


Fakta om Djurhamn - golvlaggare.eu

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Pris på golvläggning i Djurhamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Djurhamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Djurhamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Djurhamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Djurhamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.