Golvläggare i Danderyd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Danderyd

Annons:
I staden Danderyd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Danderyd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Danderyd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Danderyd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Danderyd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Danderyd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Danderyd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Danderyd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fogfria Ytor
Kvarnparksv. 12
182 39 Danderyd


Stenfirma Bror Törner AB
Rinkebyv. 12
182 36 DANDERYD


Patrik Finn Golv, AB
Sätraängsv. 134
182 37 Danderyd


Kimmens Golvservice
Undangömda Stigen 7
182 38 DANDERYD


Danderyds Måleri AB
Edsviksv. 83
182 35 Danderyd


Aalborg Pelle Underlaget Parkettgolv
Klockar Malms v. 25
182 34 DANDERYD

Annons:


Fakta om Danderyd - golvlaggare.eu

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånarantal: 32 421, år 2015

Pris på golvläggning i Danderyd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Danderyd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Danderyd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Danderyd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Danderyd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.