Golvläggare i Dalarö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Dalarö

Annons:
I staden Dalarö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Dalarö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Dalarö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Dalarö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Dalarö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Dalarö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Dalarö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Dalarö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Carls Company HB
Odinsv. 47
137 70 DALARÖ

Annons:


Fakta om Dalarö - golvlaggare.eu

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Pris på golvläggning i Dalarö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Dalarö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Dalarö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Dalarö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Dalarö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.