Golvläggare i Bro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bro

Annons:
I staden Bro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Målarservice I Mälardalen AB
Nybolundsvägen 5
197 93 Bro


PM Industrikonsult AB
Skällstav. 10
197 40 Bro

Annons:


Fakta om Bro - golvlaggare.eu

Bro är en tätort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, belägen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. Bro järnvägsstation uppfördes 1876 i byn Härnevi.

Yta: 300,74 hektar
Invånarantal: 7 050, år 2010

Pris på golvläggning i Bro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.