Golvläggare i Bergshamra - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bergshamra

Annons:
I staden Bergshamra finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bergshamra som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bergshamra.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bergshamra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bergshamra företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bergshamra som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bergshamra

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bergshamra vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Norrtälje Golv AB
Furuberg
Bergshamra


Stockholms Golventreprenör Åke Lundberg AB
Vedastigen 24
761 12 BERGSHAMRA


Bygg & Montage L Hermansson
Moraängsvägen 19
761 11 Bergshamra


RKM Kakel AB
Blåbärsstigen 17
761 11 Bergshamra

Annons:


Fakta om Bergshamra - golvlaggare.eu

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Pris på golvläggning i Bergshamra

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bergshamra varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bergshamra arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bergshamra.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bergshamra rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.