Golvläggare i Bagarmossen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bagarmossen

Annons:
I staden Bagarmossen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bagarmossen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bagarmossen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bagarmossen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bagarmossen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bagarmossen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bagarmossen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bagarmossen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Inge Erikssons Parkett & Linjemarkering AB
Stångåv. 9 B
128 44 BAGARMOSSEN


Bikeå Golv HB
Stångåv. 14
128 44 BAGARMOSSEN


Sköndals Golv & Badrum AB
Ljusnev. 3
128 48 BAGARMOSSEN


Skärgårdens Plattsättning
Voxnegränd 2
128 43 Bagarmossen


Startile Plattsättning AB
Kolbäcksgränd 31
128 46 BAGARMOSSEN

Annons:


Fakta om Bagarmossen - golvlaggare.eu

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Pris på golvläggning i Bagarmossen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bagarmossen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bagarmossen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bagarmossen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bagarmossen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.