Golvläggare i Älta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Älta

Annons:
I staden Älta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Älta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Älta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Älta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Älta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Älta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Älta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Älta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Calles Golv & Entreprenad
Lönnv. 3
138 35 älta


Hedvigslund Golv & Kakel
Evalundsv. 132
138 34 ÄLTA


Måsab AB
Evalundsv. 11
138 34 ÄLTA


Sequr Bygg AB
Örkroken 2
138 40 älta


Nordiska Parkettservice & Städ HB
Oxelv. 29
138 31 älta


Bandhagens Däck & Recond AB
Env. 23
138 35 älta


Calles Golvservice
Lönnv. 3
138 35 älta


Elofsson Wood & Concrete AB
Kolarängsv. 7 B
138 33 älta

Annons:


Fakta om Älta - golvlaggare.eu

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Pris på golvläggning i Älta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Älta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Älta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Älta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Älta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.