Golvläggare i Grisslehamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Grisslehamn

Annons:
I staden Grisslehamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Grisslehamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Grisslehamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Grisslehamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Grisslehamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Grisslehamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Grisslehamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Grisslehamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mats Golv Singö
Länsman 13
764 57 Grisslehamn


Allagolv Otto Segerros AB
Kvarnsands Strandväg 30
764 56 GRISSLEHAMN

Annons:


Fakta om Grisslehamn - golvlaggare.eu

Grisslehamn är en tätort och hamn vid Ålands hav, inom Väddö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Det ursprungliga Grisslehamn, idag kallat Gamla Grisslehamn och lokaliserat ett par mil söder om dagens Grisslehamn, nämns i historiska handlingar första gången 1376 rörande postgången till Finland via Åland.

Yta: 122 hektar
Invånarantal: 249, år 2010

Pris på golvläggning i Grisslehamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Grisslehamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Grisslehamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Grisslehamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Grisslehamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Stockholm.