Golvläggare i Vingåker - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vingåker

Annons:
I staden Vingåker finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vingåker som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vingåker.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vingåker hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vingåker företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vingåker som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vingåker

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vingåker vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Pettersson, Joakim
Vintergatan KARLAVAGNEN
643 93 VINGÅKER


Dimbo Antikt AB
Dimbo 567
643 95 VINGÅKER


Linköpings Stenmontering AB
Engelbrektsg. 31
643 31 VINGÅKER

Annons:


Fakta om Vingåker - golvlaggare.eu

Vingåker är en tätort i Södermanland och centralort i Vingåkers kommun, Södermanlands län. Vingåkersån flyter genom Vingåker. Orten låg ursprungligen kring Västra Vingåkers kyrka.

Yta: 386,85 hektar
Invånarantal: 4282, år 2010

Pris på golvläggning i Vingåker

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vingåker varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vingåker arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vingåker.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vingåker rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.