Golvläggare i Vagnhärad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vagnhärad

Annons:
I staden Vagnhärad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vagnhärad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vagnhärad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vagnhärad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vagnhärad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vagnhärad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vagnhärad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vagnhärad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Franks Golv Firma
Pingstv. 9
610 72 Vagnhärad

Annons:


Fakta om Vagnhärad - golvlaggare.eu

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Pris på golvläggning i Vagnhärad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vagnhärad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vagnhärad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vagnhärad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vagnhärad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.