Golvläggare i Trosa - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Trosa

Annons:
I staden Trosa finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Trosa som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Trosa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Trosa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Trosa företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Trosa som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Trosa

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Trosa vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Wiiks Golv & Bud AB
Smäckbrog. 21 B
619 34 Trosa


Trosa Golv
Redskapsv. 1
619 33 TROSA


H.G. Golv Och Byggservice
Slånbärsv. 25
619 91 TROSA


Bc Måleri & Kakel HB
Trosalundsg. 1 E
619 32 Trosa


Gustaf Carlsson Inredning
Uddby Rosenhäll
619 92 Trosa


Trosa Golv
Ejderg. 12
619 32 Trosa

Annons:


Fakta om Trosa - golvlaggare.eu

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Pris på golvläggning i Trosa

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Trosa varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Trosa arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Trosa.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Trosa rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.