Golvläggare i Torshälla - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Torshälla

Annons:
I staden Torshälla finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Torshälla som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Torshälla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Torshälla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Torshälla företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Torshälla som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Torshälla

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Torshälla vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Misutex AB
Eskilstunav. 16
644 30 TORSHÄLLA


Nya Strängnäs Färg & Golv AB
Aktörg. 17
644 35 Torshälla

Annons:


Fakta om Torshälla - golvlaggare.eu

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Pris på golvläggning i Torshälla

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Torshälla varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Torshälla arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Torshälla.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Torshälla rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.