Golvläggare i Strängnäs - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Strängnäs

Annons:
I staden Strängnäs finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Strängnäs som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Strängnäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Strängnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Strängnäs företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Strängnäs som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Strängnäs

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Strängnäs vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Strängnäs Golvtjänst AB
Västerviksg. 22
645 30 STRÄNGNÄS


Gripsholms Golv AB
Nyg. 30 A
645 31 Strängnäs


Meelo AB
Sergeantsstigen 5
645 33 Strängnäs


Cw Plattsättning AB
Värngatan 1
645 32 STRÄNGNÄS


Vansö Bygg Och Golv AB
Rotebyv. 4
645 92 STRÄNGNÄS


Inverness Bygg & Golv KB
070 - 315 69 46Sten & Kakel Mälardalen AB
Åsv. 3
645 91 Strängnäs


Adamant Golvteknik AB
Finningev. 75
645 42 Strängnäs


Våtrumsspecialisten Strängnäs AB
Fogdö Lundby 3
645 92 STRÄNGNÄS


Vansö Bygg och Golv AB
Eskilstunav. 36
645 34 STRÄNGNÄS


Svenska Trägolv
Aspö Viksängs Gård 1
645 93 Strängnäs

Annons:


Fakta om Strängnäs - golvlaggare.eu

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Pris på golvläggning i Strängnäs

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Strängnäs varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Strängnäs arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Strängnäs.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Strängnäs rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.