Golvläggare i Stigtomta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Stigtomta

Annons:
I staden Stigtomta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Stigtomta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Stigtomta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Stigtomta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Stigtomta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Stigtomta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Stigtomta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Stigtomta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

HS Natursten AB
Fabriksv. 2
611 72 STIGTOMTA

Annons:


Fakta om Stigtomta - golvlaggare.eu

Stigtomta är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Stigtomta socken. Orten ligger cirka 15 km nordväst om Nyköping längs med riksväg 52 som passerar rakt igenom samhället. I Stigtomta finns Stigtomta kyrka.

Yta: 179,22 hektar
Invånarantal: 1942, år 2010

Pris på golvläggning i Stigtomta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Stigtomta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Stigtomta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Stigtomta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Stigtomta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.