Golvläggare i Stallarholmen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Stallarholmen

Annons:
I staden Stallarholmen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Stallarholmen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Stallarholmen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Stallarholmen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Stallarholmen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Stallarholmen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Stallarholmen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Stallarholmen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvorama AB
Granviksslingan 12
645 61 Stallarholmen

Annons:


Fakta om Stallarholmen - golvlaggare.eu

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Pris på golvläggning i Stallarholmen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Stallarholmen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Stallarholmen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Stallarholmen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Stallarholmen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.