Golvläggare i Sparreholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sparreholm

Annons:
I staden Sparreholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sparreholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sparreholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sparreholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sparreholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sparreholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sparreholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sparreholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

CA Fönsterhantverk
Landsvägsg. 32
649 30 SPARREHOLM

Annons:


Fakta om Sparreholm - golvlaggare.eu

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Pris på golvläggning i Sparreholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sparreholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sparreholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sparreholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sparreholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.