Golvläggare i Skogstorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skogstorp

Annons:
I staden Skogstorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skogstorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skogstorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skogstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skogstorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skogstorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skogstorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skogstorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Robbans Mattläggning AB
Kälbyholmsv. 16 E
633 69 SKOGSTORP

Annons:


Fakta om Skogstorp - golvlaggare.eu

Skogstorp är en tätort i Eskilstuna kommun belägen i Husby-Rekarne socken. Eskilstunaån passerar genom Skogstorp som ligger cirka 5 kilometer söder om centrala Eskilstuna. Redan på bronsåldern fanns bebyggelse i Skogstorp. Skogstorpsyxan är ett känt fornfynd från den tiden som påträffats i Kälbyravinen på andra sidan Eskilstunaån.

Yta: 264,56 hektar
Invånarantal: 2860, år 2010

Pris på golvläggning i Skogstorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skogstorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skogstorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skogstorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skogstorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.