Golvläggare i Oxelösund - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Oxelösund

Annons:
I staden Oxelösund finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Oxelösund som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Oxelösund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Oxelösund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Oxelösund företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Oxelösund som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Oxelösund

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Oxelösund vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Le & Ed Bygg AB
Nyponv. 29
613 38 Oxelösund


Cns Golv och Kakel AB
Björkv. 21
613 41 Oxelösund


Bema Allservice
Pilv. 2
613 37 OXELÖSUND


Fix Idé AB
Bäringsv. 9
613 35 OXELÖSUND


CN s Golv O Kakel
Björkv. 21
613 41 Oxelösund


Golv Miljö Mats Gylfhe
Basttorpsv. 13
613 41 Oxelösund


Oxelö Golv AB
Torgg. 22
613 30 Oxelösund

Annons:


Fakta om Oxelösund - golvlaggare.eu

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Pris på golvläggning i Oxelösund

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Oxelösund varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Oxelösund arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Oxelösund.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Oxelösund rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.