Golvläggare i Nyköping - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nyköping

Annons:
I staden Nyköping finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nyköping som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nyköping.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nyköping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nyköping företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nyköping som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nyköping

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nyköping vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Magnussons Golv AB, Lennart
Repslagareg. 43
611 32 Nyköping


Golvmaterial Hans Johansson AB
Hemgårdsv. 6
611 38 Nyköping


D Sjölund Bygg
V. Kvarng. 24
611 31 NYKÖPING


Bghs Expansion AB
Jogersta Norrgård 2
611 95 NYKÖPING


LINHUS AB
Blommenhovsv. 26
611 39 NYKÖPING


Fodor Bygg AB
Ängstugev. 5
611 61 Nyköping


A-M Fasad & Kakelteknik AB
Blommenhovsv. 22
611 39 NYKÖPING


Jogersö Golv AB
Jogersta Norrgård 2
611 95 NYKÖPING


Plan B Bygg O Snickeri HB
Stenkullav. 13
611 60 NYKÖPING


Nyköpings Golv & Kakel AB
Bladbaggestigen 8
611 63 Nyköping


ebba-Q AB
Behmbrog. 14 B
611 34 Nyköping


Nilson & Son Golv & Plattsättning AB
Företagsv. 20
611 45 Nyköping


Andreas Lindh Golvläggning AB
Ejderv. 16
611 62 NYKÖPING

Annons:


Fakta om Nyköping - golvlaggare.eu

Nyköping är en tätort i Södermanland samt centralort i Nyköpings kommun, residensstad i Södermanlands län och näst största stad i länet, efter Eskilstuna. Svenska kyrkan har två kyrkor i stadens centrum, Sankt Nicolai kyrka och Alla Helgona kyrka. Båda har funnits sedan 1200-talet.

Yta: 1 343,30 hektar
Invånarantal: 29891, år 2010

Pris på golvläggning i Nyköping

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nyköping varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nyköping arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nyköping.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nyköping rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.