Golvläggare i Mariefred - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mariefred

Annons:
I staden Mariefred finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mariefred som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mariefred.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mariefred hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mariefred företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mariefred som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mariefred

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mariefred vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mariefreds Matt-Tjänst AB
Sälgv. 3
647 93 Mariefred

Annons:


Fakta om Mariefred - golvlaggare.eu

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Pris på golvläggning i Mariefred

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mariefred varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mariefred arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mariefred.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mariefred rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.