Golvläggare i Malmköping - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Malmköping

Annons:
I staden Malmköping finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Malmköping som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Malmköping.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Malmköping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Malmköping företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Malmköping som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Malmköping

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Malmköping vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lindbloms Golv & Byggservice
Landsvägsg. 84
642 60 MALMKÖPING


I Lindbloms Golv O Byggservice
Länsmansg. 9
642 61 Malmköping


Rutingolv Malmköping
Gymnastikg. 6
642 60 MALMKÖPING

Annons:


Fakta om Malmköping - golvlaggare.eu

Malmköping är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Malmköping är beläget 15 km norr om Flen, är kommunens största turistort och är säte för Sveriges Lokaltrafikmuseum med bland annat spårvagnar från många av Sveriges spårvägsstäder. Museet drivs ideellt av medlemmar i Svenska Spårvägssällskapet.

Yta: 130,62 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Pris på golvläggning i Malmköping

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Malmköping varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Malmköping arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Malmköping.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Malmköping rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.