Golvläggare i Julita - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Julita

Annons:
I staden Julita finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Julita som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Julita.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Julita hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Julita företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Julita som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Julita

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Julita vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Vingåkers Golvservice AB
Ringv. 3
643 60 Julita


Kpw Sörmland AB
Elisabeth Tamms v. 16
643 60 Julita

Annons:


Fakta om Julita - golvlaggare.eu

Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt. Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt.

Yta: 164 km2
Invånarantal: 1595, år 2000

Pris på golvläggning i Julita

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Julita varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Julita arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Julita.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Julita rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.