Golvläggare i Gnesta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gnesta

Annons:
I staden Gnesta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gnesta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gnesta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gnesta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gnesta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gnesta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gnesta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gnesta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Trägolvsexperten
Menuettvägen 21
646 30 Gnesta

Annons:


Fakta om Gnesta - golvlaggare.eu

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Pris på golvläggning i Gnesta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gnesta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gnesta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gnesta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gnesta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.