Golvläggare i Flen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Flen

Annons:
I staden Flen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Flen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Flen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Flen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Flen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Flen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Flen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Flen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Schedewij Gård
Skedevi säteri Herrgården
642 93 FLEN


Våtrum & Kök I Svealand AB
Bjurtorpsv. 2
642 34 Flen

Annons:


Fakta om Flen - golvlaggare.eu

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Pris på golvläggning i Flen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Flen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Flen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Flen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Flen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.