Golvläggare i Björnlunda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Björnlunda

Annons:
I staden Björnlunda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Björnlunda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Björnlunda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Björnlunda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Björnlunda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Björnlunda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Björnlunda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Björnlunda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Stjärngolv AB
Penningby 1
646 94 Björnlunda

Annons:


Fakta om Björnlunda - golvlaggare.eu

Björnlunda är en tätort i Björnlunda socken i Gnesta kommun i centrala Södermanland, beläget mellan Södertälje och Katrineholm vid Kyrksjön. Björnlunda socken nämns för första gången i ett dokument troligen 1314 som Biornlundum.

Yta: 85,95 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Pris på golvläggning i Björnlunda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Björnlunda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Björnlunda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Björnlunda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Björnlunda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.