Golvläggare i Björkvik - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Björkvik

Annons:
I staden Björkvik finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Björkvik som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Björkvik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Björkvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Björkvik företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Björkvik som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Björkvik

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Björkvik vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sääf Service
Vedebyv. 2
640 20 Björkvik


Björkvikring AB
Björkviksring
640 20 Björkvik

Annons:


Fakta om Björkvik - golvlaggare.eu

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Pris på golvläggning i Björkvik

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Björkvik varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Björkvik arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Björkvik.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Björkvik rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Södermanland.