Golvläggare i Ystad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ystad

Annons:
I staden Ystad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ystad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ystad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ystad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ystad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ystad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ystad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ystad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Snårestad Parkettsnickeri
Snårestadsv. 378
271 93 YSTAD


Fastighetsservice Lars-Inge Andersson AB
Kvartettg. 23
271 92 Ystad


Colorama Färghuset I Ystad
Kopparg. 1
271 39 YSTAD


Argo Golv
Tegnérg. 3 B
271 31 YSTAD


Mattias Lööf Bygg AB
Femtonv. 30
271 98 Ystad


Jmd Kakel AB
Salladsg. 27
271 54 Ystad


AZ Bygg & Inredning
Hejderidareg. 33
271 57 YSTAD


Emma Maria Sjögren
Snårestadsv. 8
271 93 YSTAD


Tomelillas Färgspecialist HB
Apostelg. 4
271 36 Ystad

Annons:


Fakta om Ystad - golvlaggare.eu

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Pris på golvläggning i Ystad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ystad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ystad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ystad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ystad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.