Golvläggare i Yngsjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Yngsjö

Annons:
I staden Yngsjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Yngsjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Yngsjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Yngsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Yngsjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Yngsjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Yngsjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Yngsjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mogors Bygg AB
Yngsjöv. 400
296 92 Yngsjö

Annons:


Fakta om Yngsjö - golvlaggare.eu

Yngsjö är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen 27 kilometer sydost om Kristianstad, med 302 fastboende invånare (2010) men mångdubbelt fler sommartid. Yngsjö, som ligger vid Hanöbukten, och är en badort med sin långa vita badstrand. En sjöräddningsstation finns i Yngsjö.

Yta: 46,30 hektar
Invånarantal: 302, år 2010

Pris på golvläggning i Yngsjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Yngsjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Yngsjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Yngsjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Yngsjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.