Golvläggare i Vollsjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vollsjö

Annons:
I staden Vollsjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vollsjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vollsjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vollsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vollsjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vollsjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vollsjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vollsjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kenneths Golvservice
Vollsjö Ängav. 185 -59
275 67 Vollsjö

Annons:


Fakta om Vollsjö - golvlaggare.eu

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Pris på golvläggning i Vollsjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vollsjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vollsjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vollsjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vollsjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.