Golvläggare i Vittskövle - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vittskövle

Annons:
I staden Vittskövle finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vittskövle som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vittskövle.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vittskövle hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vittskövle företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vittskövle som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vittskövle

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vittskövle vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Tm Fogfriagolv AB
Åhultsv. 179
297 91 VITTSKÖVLE


T Milan Kakelspecialisten AB
Åhultsv. 179
297 91 VITTSKÖVLE

Annons:


Fakta om Vittskövle - golvlaggare.eu

Vittskövle (förr Widtsköfle) är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Vittskövle socken i Skåne. I Vittskövle ligger Vittskövle kyrka och strax utanför byn ligger Vittskövle slott. Vittskövle har förskola och grundskola till årskurs fem. I Vittskövle finns även en antik- och kuriosabutik, ett café.

Yta: 40,35 hektar
Invånarantal: 235, år 2010

Pris på golvläggning i Vittskövle

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vittskövle varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vittskövle arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vittskövle.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vittskövle rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.