Golvläggare i Vellinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vellinge

Annons:
I staden Vellinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vellinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vellinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vellinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vellinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vellinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vellinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vellinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Parkettexperten Öresund
Grevieg. 52
235 33 Vellinge


Östra Grevie Golv
Landsv. 324 -4
235 94 VELLINGE


Skåne Golvteam
Sidensvansg. 1
235 38 VELLINGE


Tekomo Byggnadskvalitet AB
Perstorpsg. 12
235 32 VELLINGE


Niklas Rosberg Måleri
Rödhakeg. 28
235 38 VELLINGE


T. Nilsson Golvtjänst AB
Perstorpsg. 20
235 32 VELLINGE


Lundabygdens Plattsättning
Åkarpsg. 16
235 33 Vellinge


Primo Golv AB
Bygelv. 14
235 41 VELLINGE


Vellinge Kakeltjänst AB
Allén 4
235 37 Vellinge

Annons:


Fakta om Vellinge - golvlaggare.eu

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Pris på golvläggning i Vellinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vellinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vellinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vellinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vellinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.