Golvläggare i Veberöd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Veberöd

Annons:
I staden Veberöd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Veberöd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Veberöd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Veberöd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Veberöd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Veberöd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Veberöd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Veberöd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bäckström Kakel AB
Handslagarev. 32
247 63 VEBERÖD


Kristerssons Bygg och Montage
Truckv. 12
247 64 Veberöd


Natursten & Kakeltjänst i Veberöd AB
Hasselg. 10
247 61 VEBERÖD

Annons:


Fakta om Veberöd - golvlaggare.eu

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Pris på golvläggning i Veberöd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Veberöd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Veberöd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Veberöd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Veberöd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.