Golvläggare i Vankiva - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vankiva

Annons:
I staden Vankiva finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vankiva som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vankiva.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vankiva hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vankiva företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vankiva som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vankiva

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vankiva vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Vankiva Golv AB
Vankiva 8382
281 95 VANKIVA


Christoffer Lindblad Byggnads AB
Vankiva 2502
281 95 VANKIVA

Annons:


Fakta om Vankiva - golvlaggare.eu

Vankiva är en tätort i Hässleholms kommun och kyrkby i Vankiva socken i Skåne. I Vankiva ligger Vankiva kyrka. Förutom ett gatukök har byn har även haft en bensinmack, skola och affär som numera är nedlagda.

Yta: 44,06 hekta
Invånarantal: 340, år 2010

Pris på golvläggning i Vankiva

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vankiva varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vankiva arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vankiva.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vankiva rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.