Golvläggare i Tyringe - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tyringe

Annons:
I staden Tyringe finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tyringe som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tyringe.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tyringe hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tyringe företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tyringe som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tyringe

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tyringe vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Södra Sveriges Golvarbete AB
Svärtingstorpsg. 21
282 34 TYRINGE


Hässleholms Golv O Slip Service
Grimv. 6
282 95 Tyringe


Sydsvensk sanering & golvrenovering
Timmerg. 6
282 33 Tyringe


Christian Holmqvist Entreprenad AB
Missionsg. 7
282 33 Tyringe


Södra Sveriges Golvarbete
Svärtingstorpsg. 21
282 34 TYRINGE

Annons:


Fakta om Tyringe - golvlaggare.eu

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Pris på golvläggning i Tyringe

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tyringe varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tyringe arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tyringe.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tyringe rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.