Golvläggare i Tomelilla - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tomelilla

Annons:
I staden Tomelilla finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tomelilla som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tomelilla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tomelilla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tomelilla företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tomelilla som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tomelilla

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tomelilla vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Österlens Mur & Kakeltjänst AB
Kammakareg. 17
273 33 TOMELILLA


Agnetas Städfirma
Ryggev. 3
273 93 TOMELILLA


Ronnys golv
Sjöstedts v. 6
273 35 TOMELILLA


L-G:S Snickeri & Golv
Övraby 4704
273 91 TOMELILLA


A.J.D. Måleri
Adelsbergsv. 33
273 32 Tomelilla

Annons:


Fakta om Tomelilla - golvlaggare.eu

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Pris på golvläggning i Tomelilla

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tomelilla varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tomelilla arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tomelilla.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tomelilla rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.