Golvläggare i Tollarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tollarp

Annons:
I staden Tollarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tollarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tollarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tollarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tollarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tollarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tollarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tollarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mattcentra Tollarp AB
Polg. 1
298 32 Tollarp

Annons:


Fakta om Tollarp - golvlaggare.eu

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Pris på golvläggning i Tollarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tollarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tollarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tollarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tollarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.