Golvläggare i Tågarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tågarp

Annons:
I staden Tågarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tågarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tågarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tågarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tågarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tågarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tågarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tågarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Svalövs Golv AB
Grusv. 5
268 75 Tågarp

Annons:


Fakta om Tågarp - golvlaggare.eu

Tågarp är en tätort belägen vid Råån i Svalövs kommun i Skåne län. I närheten av Tågarp ligger Norraby Kloster som tillhör Karmelitorden. I Tågarp finns en bensinstation med restaurang, en pizzeria, en tips- & tobaksaffär, en lanthandel samt ett konditori. Tidigare har funnits ett gästgiveri och en systembolagsbutik.

Yta: 42,05 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Pris på golvläggning i Tågarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tågarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tågarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tågarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tågarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.