Golvläggare i Svedala - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Svedala

Annons:
I staden Svedala finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Svedala som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Svedala.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Svedala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Svedala företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Svedala som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Svedala

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Svedala vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Svedala Golv & Bad
Tågmästareg. 14
233 43 SVEDALA


Golventreprenad I Svedala AB
Lundav. 216
233 91 Svedala


Dekorrech
Svarvareg. 1
233 51 Svedala


Kakel & Klinker Daniel Ek AB
Björkspinnareg. 2
233 36 SVEDALA


Svedala Betong & Armering
Polismästareg. 9
233 43 SVEDALA


Golv och Bad I Svedala AB
Tågmästareg. 14
233 43 SVEDALA


Wedels Kakel Och Design
Vitsippeg. 8
233 37 Svedala


Wedels Kakel & Design AB
Vitsippeg. 8
233 37 Svedala

Annons:


Fakta om Svedala - golvlaggare.eu

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Pris på golvläggning i Svedala

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Svedala varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Svedala arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Svedala.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Svedala rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.