Golvläggare i Svalöv - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Svalöv

Annons:
I staden Svalöv finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Svalöv som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Svalöv.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Svalöv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Svalöv företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Svalöv som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Svalöv

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Svalöv vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Scandinavisk Parkett Service AB
Bromsg. 8
268 32 Svalöv

Annons:


Fakta om Svalöv - golvlaggare.eu

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Pris på golvläggning i Svalöv

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Svalöv varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Svalöv arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Svalöv.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Svalöv rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.