Golvläggare i Stehag - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Stehag

Annons:
I staden Stehag finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Stehag som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Stehag.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Stehag hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Stehag företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Stehag som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Stehag

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Stehag vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Stehags Allservice
Mossabäcksv. 21
241 74 Stehag


Ml Golv
Kärrstorp Långhult
241 74 Stehag

Annons:


Fakta om Stehag - golvlaggare.eu

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Pris på golvläggning i Stehag

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Stehag varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Stehag arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Stehag.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Stehag rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.