Golvläggare i Staffanstorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Staffanstorp

Annons:
I staden Staffanstorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Staffanstorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Staffanstorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Staffanstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Staffanstorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Staffanstorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Staffanstorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Staffanstorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ahlbergs Golv AB
Järnvägsg. 101
245 34 STAFFANSTORP


Thulins Plattsättning
Vinningev. 50
245 91 Staffanstorp


Jt Golv AB
Bjärev. 8
245 38 STAFFANSTORP


Entrepreneur Mäster Johan AB
Torget 3 A
245 31 Staffanstorp


ÄngslyckanS Gårdsbryggeri
Kvarnängsvägen 22
245 93 Staffanstorp


Jt Golv AB
Bjärev. 8
245 38 STAFFANSTORP


Staffanstorps Kakelservice AB
Sarabandv. 1
245 42 Staffanstorp


Grevie Fastighetsservice
Kavalleriv. 41
245 91 Staffanstorp


RN Golv
Greviev. 48
245 91 Staffanstorp


Lm Homestyle AB
Hästhagev. 8
245 45 STAFFANSTORP


Sydgolv Ingemar Nilsson
Tottarpsv. 44
245 93 Staffanstorp

Annons:


Fakta om Staffanstorp - golvlaggare.eu

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Pris på golvläggning i Staffanstorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Staffanstorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Staffanstorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Staffanstorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Staffanstorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.