Golvläggare i Smygehamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Smygehamn

Annons:
I staden Smygehamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Smygehamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Smygehamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Smygehamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Smygehamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Smygehamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Smygehamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Smygehamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hammargrens Mur & Kakel AB
Måsv. 3
231 78 Smygehamn

Annons:


Fakta om Smygehamn - golvlaggare.eu

Smygehamn är en tätort (Sveriges sydligaste) i Trelleborgs kommun på Söderslätt i Skåne län. I nordvästra delen av tätorten ligger kyrkbyn i Östra Torps socken, vars namn Östratorp hela samhället hade till 1950. Strax väster om Smygehamn ligger Sveriges sydligaste udde, Smygehuk. Där ligger även själva hamnen.

Yta: 104,77 hektar
Invånarantal: 1278, år 2010

Pris på golvläggning i Smygehamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Smygehamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Smygehamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Smygehamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Smygehamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.