Golvläggare i Skurup - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skurup

Annons:
I staden Skurup finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skurup som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skurup.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skurup hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skurup företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skurup som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skurup

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skurup vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Martex Bygg- & Fastighetsservice
Hylteberga 1918
274 92 Skurup


Malmros Golvservice i Skurup
Förmansg. 4
274 35 SKURUP


Rubin Golv AB
Landsvägen 2990
274 94 Skurup


K Nilssons Golv&Kakel AB
Syrénv. 14
274 31 SKURUP


Rubin Golv
Landsvägen 2990
274 94 Skurup

Annons:


Fakta om Skurup - golvlaggare.eu

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Pris på golvläggning i Skurup

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skurup varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skurup arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skurup.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skurup rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.