Golvläggare i Skivarp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skivarp

Annons:
I staden Skivarp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skivarp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skivarp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skivarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skivarp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skivarp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skivarp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skivarp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mjs Kakel Klinker AB
Ölöv 1520
274 54 Skivarp

Annons:


Fakta om Skivarp - golvlaggare.eu

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Pris på golvläggning i Skivarp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skivarp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skivarp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skivarp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skivarp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Skåne.